Geng!

Monday, February 2

betapa AKU malas MELAYAN PSM


Aku diberi anugerah ini!! Yey!!

Penyampai Anugerah:
  1. Gadis cantik = junior aku ms di Semarak juga di Skudai.
  2. Aku yakin aku boleh kira dgn jari di tangan kanan ku, simbolik kepada berapa kali je aku tegur dia ms di Semarak dlu.. Sehingga la bermulanya era tari-menari zapin ms dinner PPKP aka Peharta'KL.
  3. At first time aku tgk dia, aku ckp dlm hati (je), mesty anak org kaya ni.. dan aku ingt sgt2 yg dia berbaju kurung kedah (hijau klu x silap), duduk di kerusi batu di tepi kolej ke2 dgn tudung bertocang di atas..(boleh tahan juga memori aku ni).. Siap setan jahat kiri kanan aku suh ckp dlm hati "mesty sombong budak ni..!"..hahahahaha! obviously, phrase don't judge a book by its cover sgtla berkesan pada alaf ini. dia sgt baik. juga friendly.

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
  1. Perihal Penulisan Di Internet
    Aku sgtla buta komputer sehingga ditutorialkan oleh MUCID aku, bgamana untuk mggunakannya dgn baik. So, penulisan dlm internet hanyalah bermula beberapa minit yg lepas. (rendah diri)
  2. Perihal Diri
    Sila baca profile saya. tidak perlu ulang taip barangkali.
  3. Perihal Keluarga
    Aku sgt cintakan keluarga aku. Aku ada mama sbagai member gosip ketika cuti midsem, dan beliau juga kawan aku bergaduh. Yey!! Aku ada abg yg sgt senang pjalanan hidupnya dan aku ada adik kembar yg melengkapkan hidup aku.
  4. Perihal Cinta
    Aku cintakan cinta hati aku. itu saja boleh tulis sbb tidak dbenarkan oleh Big Boss. Boleh sehingga mdapat surat rasmi dr JB Jurunilai Bersekutu. hahaha. jgn saman saya.
  5. Perihal Kawan Baik
    Aku sentiasa dikelilingi oleh kawan yg baik-baik. Alhamdulillah.
  6. Perihal Biskut Beruang
    Beruang makan biskutkah?
  7. Perihal Pelajaran
    Aku sentiasa berusaha menjadi yg terbaik untuk diri aku ketika belajar dan aku selalu bercita-cita belajar awal, tapi cita-cita itu selalu sangat (memang akan) kantoi.
  8. Perihal Cita-Cita
    Tgk la mcmana nanti.
  9. Perihal Merepek Apa Kau Ini?
    Aku suka apabila aku bcakap dgn Bubu, dan Bubu sentiasa senyum dan tidak bersuara dan aku bsyukur kerana dia tidak bersuara. kalau ya, aku kena heret katil ke bilik majihan pulak.
  10. Perihal Penyesalan (Stupid Flings)
    Tidak dapat dinyatakan. menyesal pon tak guna, sbb "SAPA SUH BUAT, KAN DAH MENYESAL!!" begitu la lebih kurangnya.
I tag:

1. Hidayah : my besties ms di sekolah rendah dlu. dia sgt comot!
2. Hanis Zalikha : aku rasa dia sgt cantik dan aku mcemburui dia sbb dia bisa mengambil
gambar nabil tanpa baju. huh! aku dh mula suka nabil!! tidaakkk!!
3. In-chan : si pari-pari kecil yg kreatif. blogger pertama yg comment aku di post Mari Bertemu
Pakcik Hussien aku. hehehe. Thanks!
4. Fararusdi : blogger yg invite aku personally via email. Thanks!!!

4 komen:

Elsa Soraya Othman said...

hahahahahha. sungguh sinonim sue dengan 1st impression sbg seorang yg sombong. tak dapat dielakkan. mintak mahap kerana berkelakuan seperti itu ;P

keh keh! si hanis tuh sgt chantek kan ? kelakar gile plak tuh, ha ha.

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

sue bkn bkelakuan spt sombong yg dmaksudkan.
muka sue tu, umpama muka anak lord yg xleh bgaul ngn sesiapa, tapi sbnrnya sue friendly n down 2 earth.ceh ceh ceh..
ye ye.. hanis tu cantek dan kelakar. suka bc blog dia.

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Anonymous said...

Place one matted light pandora Jewelry left of the area for jewellery, and one to the right. pandora sale Place reflector light near where the camera is. Whatever you do, avoid mixing light types. pandora charms Use only non-fluorescent lights, and isolate your photo 'lab' away from natural light. pandora bracelets To have freedom with many settings that will be a must, we will have to use longer exposures. For longer exposures to pandora bracelet achieve maximum sharpness, we'll need a tripod. pandora bracelets sale Our hand shakes too much, when camera runs at exposition Buy a 'tripod' for You don't need a heavy duty tripod. pandora bangles If your setup will be on a desk, you can chose mini tripod - approx and stand tripod on the pandora necklaces desk as well, or longer tripod, approxand stand it on the floor. pandora beads Two desk lamps with soft light irrelevant if you are using photo tent -- the tent is there to soften the light and reflector light at the front. pandora earrings I keep the cube open at the front, for easier adjustments and photographs, unless jewellery is highly reflective of the image of me taking photograph. Uniform background colour is recommended. White background works great.