Geng!

Tuesday, February 10

our last FAMILY day









Family Ties Are precious things
Woven through the years,
of laughter, love and tears.

Family ties are cherished things
forged in childhood days,
by love of parents deep and true,
by tradition, by family ways.
Family ties are treasured things
and far though we may roam,
the tender bonds with those we love
still pull our hearts toward home.

~Unknown


hari itu hari sabtu selepas cuti raya cina yg panjang. tanpa sebarang aktiviti oleh PEHARTA pd thun lepas, dan tanpa kehadiran konco-konco APAI yang sedang berpraktikal itu, kami berhari keluarga. tempatnya = tasik UTM sahaja ye. tapi takpe. kami nak tengok inputnya. program yg berjalan adalah seperti yg berikut :

DAY

8.00 am : pendaftaran pelajar - dan seperti biasanya, ini taktik drpd AJK yang boleh diduga oleh student2 SGP especially thun4. dah lali, dow. guna la taktik len. bkn sengaja nk dtg lewat, hakikatnya, kitorg wt PSM mlm semalamnya (walaupun tidak, ini je alasan yg munasabah ketika ini - soraya yg cantek boleh hebahkan alasan ini utk thun depan ye)

9.00 am : senam erobik - senam erobik yang paling tunggang langgang di abad ini. tetapi kerana kesungguhan pesenam erobik di depan, mari berikan tepukan gemuruh. clap! clap! clap!

10.00 am : bola jaring + futsal. disinilah menampakkan ketidak keluarganya student SGP. bkn keluarga SGP tapi 3 keluarga yg berpecah mengikut thun (dan pengalaman) masing-masing. kami buat hal masing-masing. pedulik hape aku! student thun 1 sangat la kerek! mcm bagus ! (marah ni..). kalau korg tanak duk ngn kitorg, kitorg sepuluh juta ribu kali taknak duk ngn korg yg bru sekali dpt slip keputusan final exam tu. ingat kitorg heran?????? daaa...! at last, team netball korg kalah gak ngn kitorg (walaupun kitorg kalah ngn thun 2...hahahahah). second place out of 4, ok what??!


perhatian : all 4SGP girl student men netball pada hari yg dimaksudkan tmasuklah majihan! ye, majihan!!


12.00 noon : sukaneka. tak suka sebab majihan tak menang!!!!

1.30 pm : makan = nasi ayam je laaaaaa, mcm x biasa plak!!


NIGHT

malas nk cerita!! hahahaha


3 komen:

Elsa Soraya Othman said...

keh keh. PSM. bunyinye macam sangat melecehkan. haduilaa. sakit hati sebenarnye sbb tak dapat tgk gambar kat page akak ;( laptop sue gila & tak boleh tengok gambar kat page blogger. warrrrrrrrgh!!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

alahai. sue. boleh la claim pd pihak pemberi biasiswa anda. mintak resit!!! jgn lupa!!

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.