Geng!

Friday, January 29

Follower ke100, Aku Nak Bagi Kau Hadiah Ni.

Ehem. Ehem. Blog ini sudah pulih daripada penyakit.
Baru aku tau rupa-rupanya blog pun boleh demam.
Merajuk agaknya sebab aku jarang update.


Blog ni dah ada baju baru.
Tak suka tak apa. Ini pun aku ambil masa buat assignment untuk injek blog ni. Anyway, my appreciation kepada Masri sebab mula-mula aku mintak tolong dia baiki blog ni. Ok, terharu. Dalam lembap-lembap komputer dia kat Sabah tu, dia tolong jugak. Aku rasa komputer dia nak balik Semenanjung lah. =P

Mau berterima kasih kepada siapa-siapa yang mem'follow' blog aku ini. Dalam masa blog aku berpenyakit itu, aku menerima follower ke 100. Woh. Disebabkan itu, saya dengan ini bermurah hati ingin menghadiahkan sesuatu kepada:

www.pelangirosak.blogspot.com : farwalis eh namanya?

Em. Sesuatu itu berupa apa? Nanti lah aku fikir-fikirkan.

Nak aku bagikan Lagej kang, dia pon rakan seLagej aku.


Lagej??
Apa Lagej?
Ini Lagej.



















Ini blook himpunan karya blogger-blogger muda dan kurang muda. Fresh. Aku pon menyumbang sedikit dalam ini.

Harga : RM20

Nak detail tentang Lagej, klik sini.

Berminat?
Sila tinggalkan jejak di ruangan komen dibawah.
Aku takde banyak, ada 7 sahaja.


Oh,ya. Kadang-kadang aku juga menulis di SOLTURA. Klik sini.

7 komen:

farwalis said...

ahahahahha lucky no. 100. ahaha

Sharif John said...

Suka lg yg lama... huhuhuhu... anyway, thanks wish ya...

~0~ said...

heheheheh.....

Masy said...

ingat sparekan akak 2 ketol. hehe

citahrudin said...

igt kn aku yg ke 100..cesss

weh..ko bagi je farwalis tu 100plus

fairuz said...

jangan lupa...hahaha...dengan aku tak perlu nak berkira..wahahaha

moment said...

aku nk hadiah jugak..