Geng!

Tuesday, February 23

Sajak : Aku dan Assignment

Adik-adik sekalian, mari sini!
Kakak mau berpesan:


Dengan assignment,
Kalau rasa terbeban,
Jangan buat, tinggalkan.
Jangan tengok, biarkan.
Jangan fikir, abaikan.


Dengan assignment,
Kalau rasa penat,
Ambil masa, rehatlah.
Ambil angin, keluarlah.
Hiburkan hati tidaklah salah.


Tangguh-tangguh boleh saja.
Apa perlu hairan, lambat lagi hantar, kan?


Yang benar,
Yang malas buat assignment

11 komen:

nurulhaniff said...

hahahaha...suke2...tapi final da tak lame..assignment pun mesti da nak km anta..huhuhuhu..stresssssss

fairuz said...

aku nak sajak versi PSM lak...tolong karangkan kat sini. pastu tolong tujukan untuk aku...muahahahaha...

citahrudin said...

budak-budak yang kena siapkan esaimen,
tak kesah kamu nak tinggalkan
tak kesah kamu nak biarkan
tak kesah kamu nak abaikan
tak kesah kamu nak keluar hiburkan hati
tak kesah kamu nak hantar lambat sekali pun
tapi lps tu jgn hegeh2 nak memujuk rayu padaku supaya pospon date hantar esaimen


sekian,
orang yang nak bagi markah kat esaimen

Jard The Great said...

heheh.. tersenyum tinguk komen citah

Ah Fatt said...

haha. nasihat x betol ni

vidadarisakura said...

lekcere ko ada blog x? rasa maca mau bagi link kat dia.haha

AzuanBudakMemandai said...

betul tue hehe

shamin asfar said...

wow !
sangat menarik..
haha..
nnti kalu nak mintak tolong wat sajak..
leth tolong buatkkan?
haha

farwalis said...

akak rock!!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

nurulhaniff
kami anta assignment lpas final. ni U mana ni? hehehe


apai.
sng je.. sajak PSM pling sng kot.


citah
menjawab! menjawab! hehehe


jard
:)


Ah Fatt
boleh pakai masa malas jek


VV.
hahhaa. sbb dia xde blog la aku berani ni, babe


azuanbudakmemandai.
betul3.


shamin asfar.
bulih! upah 50sen


farwalis.
rockenstein faizal tahir. hehehe

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.