Geng!

Tuesday, January 18

Gambar, Citah dan Komen

Layan Facebook, selalunya aku akan suka round-round tengok profile orang, browse status. Mana yang aku rasa menarik, aku komen. Mana yang aku rasa suka, aku tekan butang 'like'. Jarang sangat lah aku buat semak kat wall orang, tanpa sebab-sebab tertentu.

Aku bukak wall abang aku, si Turtle. Profile picture dia menangkap jiwa betul. Bulih buat terkenang nostalgia. Buat aku lebih sayang abang aku. Bodo kau ni, Turtle.

Lepas tu, aku browse ke bawah page, kot-kot lah ada orang komen. Ada.


HAHAHAHA. Aku cadang-cadang nak menjawab kat situ. Tapi cancel lah. Aku jawab kat sini je la ye, Kakak Tipu.

Citah, aku ni dari dulu sampai sekarang pun comel. Aaawww!

HAHAHAHAHAHAHA.

8 komen:

fairuz said...

Sekarang pun comel? Heh...

frwls said...

haahla

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

apai : ko pendengki

chaki : haah la. kan? kan?

paiseh said...

dah pesen pentipu...
maksudnya lu tak comel lah. kahkahkah~

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

EVERIBADIIIIII
paiseh in da house!!

Pekerja Kontrak said...

kakakakakakaka... nak feymes lebih n org baca lebih kat sini la kau balas... hahahahaha

citahrudin said...

ye lh..ye lh..memandangkan ni entri ko..maka aku cakap ko comel
(tapi dulu je lah!! buleh?)

kehkehkeh


PAISEH ~ sila jgn nk iri hati

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

bang long
woi! teda niat mcmgitu pon.

citah
ooo yeahhhhhh