Geng!

Monday, January 31

Yes!! Hari Kahwin Dah Dekat! Jemputlah Datang!

Kursus kahwin - sudah

Tarikh kahwin - sudah

Wedding gift untuk tetamu - sudah

Homestay - sudah

Barang hantaran - 50%

Baju nikah, baju sanding - belum

Pelamin, khemah, hiasan bilik pengantin - belum

Senarai tetamu dan kad jemputan - belum

Fotografer - belum

Mak andam - belum

Katering - belum

Borang nikah - belum

Tempah tok kadi - belum

Ujian HIV - belum

Kuruskan badan - sudah tentulah BELUM!


Maka, setelah melihat kepada senarai di atas, adalah lebih baik aku bertindak segera. Orang nak kawin, aku nak kawin. Tapi terhegeh-hegeh nak settle! Haihhhh. Mak! Rasa nak pengsan!

Any suggestion? Sangat-sangat-sangat-sangat-sangat memerlukan bantuan pakar!

8 komen:

husnazainal said...
This comment has been removed by the author.
husnazainal said...

bila majlis nye.?

hav fun ya.. preparation is exciting..hehhe

Masy said...

bole x dah prepare gift tp x prepare borang nikah lg? hadoihh ini budakk.... babap kang! haha

_ToMaToMeI_ said...

Orang sudah kawen dah datang..

Hehe...

HIV Test : dulu ila kat langkawi hari pegi test tu jugak dapat result..ila rasa pahang pon sme kot reen..bulan 3 ni reen g test pon ok jugak....

Kuruskan Badan : Masih sempat reen...=)

fairuz said...

wedding planner, kecuali untuk part yang last tu; kuruskan badan.

Nafhatun Athirah Mohamed Azri said...

aku nak jadi pengapit, please...
haahaahaahaa

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

husnazainal : june!

kak masy : hahaha. encik tunang belom gi kursus kawin lgi :)

tomato : HIV test tu MENAKUTKAN lah!

apai : tak semua wedding planner leh buat

naf : teettt! ko lmbat!

Anonymous said...

photographer saya pomot taufiqazmi.blogspot.com

reen jempot saya ye