Geng!

Monday, January 19

MARI BERJUMPA PAKCIK HUSSIEN

To friends:
semalam malam kita sama-sama menonton. aku teriak tak hengat apabila hot husband menang 3 kategori bturut2. apabila aku sedia untuk teriak sekali lagi, tak jadi pulak. bertukar kepada "hah?..meet uncle hussien menang?". dan zila cuba review balik lirik nye. sue kata "pun boleeehhh..". ceh..tiba2 aku teringat aku penah ckp yg aku bajet meet uncle hussien menang (nak jugak!). ila dan mas cool aje. takde kesan. ila puas ati la tu sbb lagu kegemarannya meneng. persoalan cinta (hahaha..ini rekaan semata). majihan dan yana di bilik lain. tak tau cerita depa. bila kita sama2 nk hayati balik lagu meet pakcik usin tu, tak terkesan, sbb depa happy sgt menang. tak nyanyi dengan betul. ceh. so, seperti dijanji. ini la liriknya. best jugak. to compare with hot husband punya lagu, ini lain. betul kata korg.

ini liriknya.

Tiada bintang
Dapat menerangkan hati yang telah dicela
Bagaiku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini
Takkan berubah kerna aku tetap aku
Dan lalu rindumu bukanlah aku

Guna hati, akal dan fikiranmu
Berbeza
Kau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Apakah aku
Hanya boneka yang sering engkau mainkan
Yang dikawal oleh jari-jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahkah engkau fikirkan

Cukup cukup oh cukuplah

Tak faham tak faham
Tak dapat ku faham
Melayan sikapmu perawan
Berbeza-berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa
Bebaskan bebaskan
Kunci dilepaskan
Kita tidak sehaluan
Cukuplah sudahlah
Sampai di sini saja
Hubungan kita berdua

dan. aku yakin. korg tidak hanya baca. mesty nyanyikan skali. baik ngaku!!!!





5 komen:

i n - c h a n said...

hehe...saya melompat macam monyet bila Meet Uncle Hussein menang. dpan parents pulak tuh. hihi.

i like faizal tahir menang, tapi MUH menang, somehow mcm worth it. :D

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hai, in-chan!
indeed! mmg worth it pon depa menang.
depa buat lagu with their heart n soul i think!
sbb tu bley menang

Elsa Soraya Othman said...

kakakkku :) kamu telah dianugerahkan sesuatu di blog daku. check it out!

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

salam.. jemput add my blog : www.myadha.com

fararusdi said...

mula2 tak suka MUH menang

tapi bila dengar diorang perform live acoustic lagu untukmu kat istana budaya 23 januari arituh, memang salute habis!

best gila diorang nie!

linked u at mine :)

give me ur email at farahnadiarusdi@yahoo.com k?

nak invite baca blog :)