Geng!

Saturday, January 17

JUMAAT. nan. INDAH.

lagi.

pagi jumaat.
ari jumaat juga menyeronokkan.kerana aku pkai tdung baru.kerana kami makan bersama. kerana grup zila suhaila dan diana ada presentasi subjek kos dan anggaran tender. kerana aku seronok la. harus ke ada alasan?hahaha. sebelum itu aku nak tunjuk yang ini.

potong aje la talinye, ikin.
terlalu nazak.

ini gambar annoying aku. bersama suhaila dan zila.

kami bergambar selamba walaupun Dr. Choong ada di depan.

ini lah Dr. Choong.
umurnya aku tak pasti.
baru je berstatus Dr.
dia muda. baik.
bahasa melayu nya? boleh laaa...
and he's taken.



Atas : Diana
Bawah : hanya ini termampu untuk kelas selam 2 jam.
kelas ini tiada majihan.harap maklum.

petang jumaat.
petang jumaat juga aku seronok sbb aku telah spend duit blnja mingguan aku untuk membeli dua benda. satu boleh ditunjukkan. dan satu kerana menyahut seruan Dr. Hakim ketika kelas tender minggu lepas.

ini.
harga = rm24
harus bagitau kerana = claim ke JB jurunilai bersekutu.

jumaat malam. (ini kosa kata yg betul. bukan malam jumaat. malam jumaat = khamis malam)
jumaat malam kami makan bersama. 8KTF + 1KDSE + 1K10 = gembira. ini formula kami malam semalam. seronok jugak. 1k10 join kami lambat. dia bakal berstatus cikgu. cikgu Haris. sedap pulak aku dengar. dia bakal cikgu yg bersemangat, imej baik + kacak, dan menyenangkan..(menurut cerita dia semalam la = kesimpulan aku..) dan 1KDSE yg sedang gembira juga join kami yang 8KTF ini.

hidayah. rashila. masturah. arzila.

diana. majihan. suhaila.

cikgu haris. diana. majihan (bukan nama sebenar, ye)

kata ida :
harus ambil gambar begini.
untuk hidung yg lebih mancung.
ye ke?
aku tetap hitam.
tgk la
ida.
dia putih!


to Abg : pecaya la, hanya makan ini.
TAK AMBIK pon mkanan diorg.
hahahaha!~~~

semoga kegembiraan ini kekal...




6 komen:

Anonymous said...

EMM. NANTI HANTAR RESIT YE. NAK CLAIM SAMA JB

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hehe..
boleh2.
mesty claim pnya

Elsa Soraya Othman said...

he he :) da dapat status doktor kah lelaki itu ? waaa. hebat hebat. naik saham!

Anonymous said...

cuba tgk gambar yg ade zila. ada makhluk putih melintas.haha.yg kat dlm kelas

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ei..jgn mcm2 yeeee..
itu tgn kak shaz lee..
menakutkan!!!!
cit

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Elsa Soraya.
ye, dia sudah berstatus doktor.
selepas 6 bulan kena repair literature review yg tak mencukupi ketika VIVA phD