Geng!

Monday, January 12

my first POST.. yay!!

salam.. n i'd like to welcome all of u to my blog..this is my first ever post.. i was inspired to blog by one beautiful girl named ELSASORAYA (bukan nama sebenar) hehe..credited to you.. ececeh!! ngade btul la tulis omputih plak yek..

sbnarnye aku ni duk mbaca blog org je.. so, aku mendapat sedikit kekuatan itu untuk membuat blog sendiri. ntah tercapai ke tidaknye hasrat aku untuk sentiasa menulis blog ini pun, aku tidak pasti lagik le.. sbb lebih banyak lagik kerja-kerja penulisan yang menuntut perhatianku.. PSM+PSM+PSM.. itu yang aku utamakan kini.. (ye ke, reen?)

ok, it's already 00:30 menurut jam laptop burukku ini, so, aku perlu menaip surat untuk di faksimilikan kepada Penyelia BPH Jabatan Perdana Menteri esok!.. cadangnya aku nak taip surat rasmi itu petang tadi, tapi...........................tidur melebihi niat murniku..hahaha! seronok tau tido petang ni.. (itulah sebabnya aku tidak berkeupayaan untuk mengingat dgn baik)

orait!! salam...!~~

2 komen:

Elsa Soraya Othman said...

ha ha :) welcome sis to de world of blogging. lepas nih update la cita cita nightmare of PSM yeah. bleh kita berkongsi sesedap rase :P

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic