Geng!

Thursday, February 19

KEPADA KAU YANG MEMBERI KOMEN SEPARUH AKAL. EH. SUKU MUNGKIN. EH. XDE LANGSUNG AKAL.

aku pelik kenapa ko x puas hati ngn aku.
aku ade wt salah ngn ko? ok, fine.
aku mintak maap.

ko terasa sgt ke psal entri rokok aku??
ko ingat aku terlalu bodoh (mcm ko) dan x boleh delete comment sengal ko tu? (thanks Sue)
ko bengang ke sbb lung ko dh kotor mcm longkang?
ade aku kesah?










ini mungkin ko.
ko cari psal ngn aku, kan?
ko mungkin tak belajar tentang kemanusiaan.

5 komen:

zihan n ayie said...

wei. budak yang tak baper nak sihat. aku rase memang betul muka ko mcm tu ( monyet)hahahah. yang pelik naper ko terasa giler. khas komen ni kepada org yg bg komen dlm blog ni

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

tu terbakar la tu.
hahaha. mesty lepas ni dia trus heart attack. ye la. paru2 dh mcm longkang, jantung dh 30-70 je nk pam darah.

padan muka ko, sengal!!!

Sweet Thinker said...

marah nye. rilex2. isap curut cuba plak cam menteri2. haha!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

emmm..dia tu kurang duitnye sweet thinker.
mana mampu beli curut.
rokok nye pun sekadar cap SAAD tak pon TEXAS.

alangkah kasihan. ngeeeee!~~~

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.