Geng!

Thursday, February 26

MEMERLUKAN SEMANGAT YANG MENDALAM NI! SAYA PASTI!


aku mabuk!

sekarang adalah zaman analisis data.

aku mabuk tgk questionnaire yg melambak dan worksheet yg pjg di excel ini.

aku bosan bilik aku x penah bkemas.

aku perlukan rehat.

tapi esok nak kena jmpa supervisor.

baru dua kali perjumpaan.

sepatutnya minima 5 kali utk 10 markah.

eh, reen. masih ade hati ke nak buat Masterji by Research kalau mcmni?

ya!

kena chayok jugak!

chayok2 reen!!!

P/S :sila bagi kata-kata semangat kepada saya.

10 komen:

Elsa Soraya Othman said...
This comment has been removed by the author.
Elsa Soraya Othman said...

akaaaak ;) if ada masa, buat la tag kat page sue tau.. mana tau boleh hilang tensyen, ehe..

QayQay said...

lahai hazerin...ko nak motivation eh??meh aku bagi ko...
ko sepatutnya bersyukur dengan situation ko sekarang...BERSYUKUR tu paling penting dan MASA kko insyaAllah akan diberkati..AMinn..
Aku ni lagi laaa...kuar opis kul 6pm dan kadang2 paling awal pun 620pm, sampai umah dala kul 645 (traffic jam + traffic light), mandi makan solat n trus p kelas without REST..p kelas dalam keadaan langsung tang refresh apa yang lecture ajar in previous class...balik paling awal pun dalam kul 11pm...kalau rajin bukak buku balik, kalau malas trus bukak telekung and after that tido...
Kadang2 keje aku ni diganggu clients...dalam clas oso got calls,and it is a disturbance...so, kene pandai handle 2 situation pulak dahhh (pandang lecture + deal dengan client)...
Bila time Final teruk giler aku rasa diri aku...Malam memang sah2 tak tidur and every FINAL EXAM aku tak pernah ambil CUTI sebab aku just apply KERJA SEPARUH HARI...means, kalau paper final tu petang, pagi bawak ke waktu Lunch aku kat opis wat sumer keje and sometimes mood aku tak berapa baik nak melangah masuk dewan sebab spoil masa bekerja..and sebaliknya...

Bila tension, Izwan yang jadik mangsa aku...Memang sure sure dia yang akan jadi sasaran Tornedo aku and kami akan berbaik after 2 weeks...see???

p/s : besyukurlah dengan kurniaan DIA..

fairuzmokti said...

tak payah buat master. kawen je dulu..lagipun brapa lama mursyid tu boleh tahan..hehe

R_zila said...

LORRR REENNN.... Boboo ko nye keje la tu..
Siap landing atas katil tu...xreti nak tolong2 mama kemas bilik nieh!!! Babab karang..nakal tuh..
Ko pun sama reen..Masa bt PSM tu ingat2 la susu BOBO tu...Ngamuk budak tu ko buat dekkk je..
kang dah tsunami bilik nye tu...
Apapun..
Caiyok bt PSM ye Dr. Reen..(in making..) InsyaAllahh...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

elsasoraya.

huhu. baik. masih bersemangat ni. tapi harus buang kabel internet free dlm blik ni. jgn main2.

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Qay Qay.
em. aku akan dgr nasihat kamu itu. thanks ya! tiba2 aku berasa insaf. ko pun kna kuat2 kan dri. jgn la nk ngentam si izwan u jek..

Anonymous said...

mai ar reen
bersepah giler bilik kooo
tapi ko tak tgk lagi mcmane bilik aku hari tu..hehehe
bukan atas meja...bersepah kat ats lantai...ni sume psm pnye pasal..heehe
tapi kan reeen...apa2 pun ni yang jadikan kite seorang student...hehehe
nant mst rindu kehidupan mcm ni
ko tak pe ar nak ambik master
aku???....hehehe
apa2 pun aku tau ko bolehhh
aku pun nak siapkan bab 4 aku minggu nii...boleh ke?
selasa ni nak anata kotttt...
arghhhh...huhuhuh

suza..

Anonymous said...

chayok2 suhaila, sahabat ku sayang.
ko pasti boleh siapkan.
aku ni terlengah2 je buat keja, sue.
xde maknanya siap bab 5 pon, tapi byk salah. buat slow2 tapi steady, tak byk salah. ade beran? heheh!~~

aku= reen. malas nk log in sebagai admin. harap faham.

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.