Geng!

Thursday, March 18

Pejabat Pos

Oh, lama gila tak jenguk ini blog. Busy yang amat. Hamun dibuatnye dek assignment menimbun.


Semalam pergi pejabat pos. tengah tulis borang laju-laju, masuk sorang mamat. Bawak bungkusan di tangan, balut bunga-bunga, muka ketat. Cuaca redup pon gamak nak buat muka ketat. Pelik aku.


Aku continue tulis borang.

"Cepat sikit", mamat tu sound. Keras bunyinya.

"Ek eleh. Sabar lah. Kalau tau nak cepat bawak pen sendiri", aku.


Agaknya dah lewat nak hantar hadiah pada awek dia sampai budi bahasa pun lupa. Prinsipnya senang, bro. If u want respect, you should give respect!

11 komen:

~0~ said...

yeah....hati kental....bagus...


lain kali tambah skit lg...
'ape lu ingat pejabat pos lu punye ke??'


wkakakak

triple x malaya said...

tampar je mamat tu..

amu mejie said...

tampar dahi dia ngn setem...pos skali terus ngn adiah dia tu...usaha kamu mesti dhrgai~...

Masy said...

ckp la kat dia,

ni pen aku la. sukati aku le nk cpt ke nk lambat.

hohoho sepak je

citahrudin said...

eleh..muka ketat pun x guna kalu bwk hadiah bungkus bunga-bunga

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

~0~
'apa lu ingt lu posmen ke', boleh x mcmni?


triple x malaya
anak org..


amu mijie
:D hahahaha. setem brapa RM?

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

kak masy
pen pejabat pos lah pulak, kak T____________________T


citah
agree! adik x leh derhaka ngn kakak

Firol said...

baling terus ke mata

Luffy said...

haha
malu kot mamat tu

amu mejie said...

disebabkan muka dia yang ganas tp ati pink..(merujuk kpda hadiah tesebut)....afdalnya setem paling murah..kalo ada bwh 30sen sgt dialukan..~

farwalis said...

hehehe. dah kena maki dgn awek die ah tu