Geng!

Tuesday, March 24

Boleh diam tak?



aku sangat terdesak.
aku perlu siapkan artikel PSM aku
at d end of this week.
tapi ketika aku bosan
aku suka sgt layan video ini.
bisa buat aku happy.
dan bersemangat semula.

selamat nonton.
dan tersenyum.

aku cilok dari youtube.

13 komen:

wana said...

aiyoo.. sian la kamu.. sabar je ekk..

layan gak aku video neh.

ko lyn gelimat la plak kt youtube.. series best...

John Iverson said...

Or klu dh tepu sgt, kluar ambik angin sis

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

wana.

ngeh ngeh
nnt aku ade masa aku tgk vedio suggestion kau tu yeh

thanks

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

john.

cukup la angin yg ada di bilik ini, bro. tak mampu utk keluar dan meninggalkan laptop. cewaahhh

fararusdi said...

dear!!
sila tengok nie pulak

http://www.youtube.com/watch?v=GkTlTM8AUJ0


serious best gilerrrrr!!

patungcendana said...

entry untuk suami2 yang perasan...hehehe...yang tak tahu saiz baju sendiri...

buat la assignment tu...huh...cikgu la katakan...:-)

Dato Paduka Masri said...

wei birthday ko bile????

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

fara- sudah tgk. super kiut.

teacher patung - waahhh..sedang berusaha. nasib baik ilmu english yg teacher bekalkan masih melekat d hati. ceewwaahhh

dato paduka'nya' - awat plak? 19 April 1985 lorr.... aku bangga aku bintang aries

Elsa Soraya Othman said...

kak reeen :D nak tanyaaaaaa! dulu mcmana kak reen register english subject yang career search ape sume tuh ? time pre registration ke ? sbb credit telebeyh pulak kalo nak register sekali :(

patungcendana said...

tak perlu la fikir...dengar je... :-)

aloy_paradoks said...

hahahahaha,,
burung murai,, a diam diam diam,
boleh tak diam....

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

elsa. - kak sudah balas di blog kamu

teacher - tapi u boleh mhayati dgn baik lah!

aloy - diam ! diam! adik tidoq sat g adik bangkit terpelanting pecah kepala. loghta kedah. tak boleh blah

melon. said...
This comment has been removed by the author.