Geng!

Thursday, March 12

Mahu Membuat Confession Secara Bertulis Terhadap Seorang Gadis


Yuna-Rocket Live

credited to : malayapark.com

aku
suhaila
yana
masturah

berjalan kaki tadi pagi.
ke medan perjuangan di hari-hari terakhir seorang pelajar
oh. sebelumnya, aku ke CP, medan makan.
p/s : takut lapar pulak dalam kelas.
sebab biasanya 30 minit kelas start, aku dh carik makanan dlm beg

sambil layan malaysia hari ini.
ada gadis bernama yuna didalam kotak televisyen itu.


yuna?
macam penah dengar.
mendendangkan lagu yang agak familiar bila aku bukak blog gadis cantik!!
lagu roket.
eh aku cakap kat suhaila,
"ini lagu yang biasa aku dengar kat blog soraya"
laaa...ingatkan minah kulit putih dari seberang laut.
rupanya, gadis manis cantik bertudung, penuh santun yang menyanyikannya.
arghh..aku jeles dow dia pandai men gitar
dan jeles dia berbakat.

dan dia law student
dan dia boleh tulis lagu seenak ini.
dan suara merdu jugak la + unik

ini je pengakuan bertulis dari aku. aku kejelesan.
oh ye.
mengaku jugak yang aku ni buta skit psal indie band apa bagai tu.
sbb tu aku jeles.
tamat.
tahniah kepada elsasoraya
kerana memperkenalkan lagu ini kepada saya.

tahniah.

anda layak dapat anugerah naib cansellor.
eh, eh. up sikit.

anugerah cansellor.



kenapa entri ni tulisan warna kelabu dan biru?
sebab mood indie.
hahaha.
kenapa anugerah cansellor bold?
sebab nak bagi semangat.
ni pulak kenapa pink?
sebab ini blog aku.
habis cerita.
boleh aku teruskan buat PSM?


9 komen:

Elsa Soraya Othman said...

hahahahahah :) tentang yuna yea. sangat best kan suara dia, dahla pandai main musik, pandai menyanyi, menutup aurat, salute betul lah.

waaah ;P bunyinya macam dah tak sabar nak meninggalkan kampus sudaaah.. he he.

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

elsasoraya.
owh.. ye ye. ini adalah entri suka2.

akak smbung master la kot, sue.
rasanya xde job kat luar tu..(redha)

i n - c h a n said...

sy pun suka bangat sama itu yuna!

jeles jugak ni.

jeles jeles.hehe

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

in-chan.

selama ni x tau pon kewujudan dia.
nasib baik UTM ni ada TV.
heh

fairuzmokti said...

kalau soraya dapat anugerah canselor, dah tu aku dapat anugerah apa lak? haha

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

owh. ko boleh dapat anugerah dekan je, incik apai. pon dapat satu medal utk konvo. boleh laaa dr xdpt ape2. heh!~~

kueh bakar said...

ko try lagu 'estrella..ternyata' pun best jugak..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

kueh.

baiklah.
nanti aku hayati lagunya.
cewah

Anonymous said...

Yuna mmg best bangat la kak....
deeper conversation is the best from yuna~~~~Lynda cun 4sgp