Geng!

Friday, April 17

Berat Badan.












Ini jadual study aku.
Masih kosong.


Hari tu aku pegi klinik.


Ikot Majihan.


Aku timbang berat badan.


Aku tak terkejut pun.


Biasa-biasa je perasaan aku ketika itu.


Berat aku:

495

bahagi

5

tambah

31

darab

4.5

bahagi

15

tolak

9

tambah

55

darab

3

tolak

174.
________
Berat aku
========

Baru lah berbaloi guna timbang kat klinik.
Nasib baik aku tinggi. <----ayat sedapkan hati sendiri

Azam tahun baru aku tiap-tiap tahun
Adalah untuk kuruskan badan
Tapi, selalu kantoi.
Hahaha.

Macamana nak kahwin niiii????

Tuan kontraktor,
Agak-agak kau la.
Leh challenge tak berat aku??

39 komen:

aloy_paradoks said...

gua tak leh tengok nombor2...tensen ..terus komen je.. tak sangup nak kire..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

aku plak takut nak timbang badan..

sah2 berat cam gila nanti~

hahaha~

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

aloy_paradoks
hhahaha. pendekatan yg sgt berdiplomasi. orang satera mmg gitu

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Zara.
Kebanyakan pompuan mmg gtu.
Aku lain. Sbb member2 aku ckp aku separuh lelaki. hahaha

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

^____^

Eh, kenapa kita hampir serupa? Aku juga dikatakan sebegitu. Malahan, kuiz2 yang aku buat di Internet atau Mukabuku menyatakan aku seperti lelaki juga..LOL!

Yup! UTM Student..=)

Kamu juga kan?

^____^

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

syyhh. jgn bagitau sapa2. hahaha. padahal profile picture terang-terang ade gmbar UTM.

UTM~~~~~
sanjungan bangsa!~~~~~~~~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahahha~

aku nampak logo itu..tu yg tangan aku rajin (baca : gatal) tekan blog kamu..hehehe~

gambar HEP tu..lalalala~

Blog aku..
Havoc ka?

aduyai..

biasa2 jak~

aku start 21, 22, 23 dan 29..kamu?

^___^

aloy_paradoks said...

gua dengan no tak boleh nak kamceng sgt...lame2 boleh pening...

a.b geldofg said...

akupun nasib baik tk berat mcm ko

joegrimjow said...

jgn wisau
nantikan entry bisnes ak
harap2 berminat nak join
hohoho
20hb ni kuar

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hiks..

hahaha~

aku FP..

dulu pernah duduk KTDI satu sem...

pastu kalau aku meroyan nak makan ABC best giler, aku pi Arked Angkasa..hahaha~ sanggup aku...

kamu duduk mana?

course apa?

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Zara.
Aku start 21, 23, 4, 5.
Byk masa lg nak berpoyapoya

Aloy.
Gimme Five!~
aku pon muak ngn nombor.
hehehe

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Ab.
Woi-woi. apa perli-perli ni..
kau salah kira kott...
Hahahaha

Joegrimjow.
Buleh-buleh....nnt promote. kalau aku tak kurus, siap kau

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Zara.
Ptut la biasa nmpak.
Lg satu. aku rsa pnah nmpk kamu ms solat terawih kat KTDI. biasak la... dak K11 salu terawih situ.. sesak2kan majlis.. hahaha

Aku FKSG
Skrg duk KTF

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehehe~

aku lalu situ setiap hari..

sebab aku duduk KRP skang nih~

lalalala~

hehehe...senang je buat benda alah ni semua..^__^

John Iverson said...

Klu nk kurus... jom ikut saya training.... hehehe

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ZARA.
hoho. nnt kalau aku nmpak kamu,aku tgur ye. kalau nmpak aku pun tgur jgak. aku ni ala-ala sombong jgak, tapi tak sbnrnyaa.. hahaha

JOHN.
nak training boleh. tapi takot kamu serik jek laaa..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

owh..

aku memang gila tegur2 orang nih..

berapa banyak bloggers UTM yg aku udah beramah mesra..

hahaha~

gambar itu nda clear bangat..tapi kalau nampak aku..hi aja..

hehehe~

ehh..aku sudah follow kamu~

kalau kamu 4SGP..budak kanan dan kiri aku juga 4SGP

wana said...

Aku rasa mcam nak diet jekkk...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

haah. aku 4SGP.
sapa budak kiri kanan kamu tu??

suh dia study. hahahaha. dari kak reen. mesty dorg knal. pi ckp sekarang. hehehe

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

wana.
diet la.
satu kajian mengatakan, kalau diet, leh nipiskan kening skali. hahahaha

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehhe~

di kiri kanan ku adalah fadzilah dengan balqis..hehehe~

aku sudah pesan sama balqis..lalala~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe~

baiks Kak!

yuhfoo!

wana said...

weh... dengan diet dapat menghapuskan bulu kaki x?

vidadarisakura said...

yeah last!


hee






jawapan berat badan tersebut adalah???
malasnya maw kira...huh

WeBViDeOKLiP said...

brape daa berat
heeh

adibah said...

Nak kena kira? Aduhai.. akak malas dik!! hehehe.. penat mengira. Kat ofis mengira, kat class mengira.. kat blog pun kena kira? Takmo! Takmo! :-P

Saya ada dua orang adik yang [ensem lagi ganteng]-->(ini adalah satu penipuan) di KTDI. Seorang 1st year, seorang final year. Hehe :-)

patungcendana said...

re:...kalau suka lebih dari seminit tu...info dah sempat diproses oleh otak...bukan lagi dari mata terus ke hati...hehehe

joegrimjow said...

udah follow

fairuzmokti said...

aku yakin, kau takkan mampu menurunkan berat badan!! confident giler aku..hahaha...

eh zara, taknak berkenalan dengan jejaka kacak seperti aku ni jugak ke? marilah..haha

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

vidadarisakura.
kamu mmg malas,VV.
nda perlu bgtau pun, aku sudah tau.
hahahaha


WebVideoKlip.
Berat. Sangat Berat.


Adibah.
Aishhh..kem sala, yg final year tu, yep?? Tgh mencari adik ipar kah??

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Wana.
Boleh. Kau try diet dulu. kalau tak berkesan, bgtau aku. tak payah aku diet. Hahaha.

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

teacherpatungcendana.
Baik!!! student tak boleh derhaka ngn cikgu. Dosa. hehehe. :-P



joegrimjow.
TQ!~~


fairusmokti.
kau memang dengki dgn aku, apai.
memang!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ahhh..

di mana kamu?

lain kali jeritkan aku..

hahahaha~

soalan cepumas?

nanti aku tengok~

owh..itu...boleh2..tapi sebab dia punya profile tidak available..aku tidak boleh view dia..

huhuhu~

fairuzmokti said...

zara : aku tidak berpangkalan di blogspot. sebab itu aku meletakkan sebegitu di profile aku. kat link si reen ni pun dah ade...tengok²lah sikit..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Zara.
Fairus dh jawabkan


Fairuz.
Terima kasih sbb jawabkan

Dato Paduka Masri said...

81 kg...



ko mmg berat gila.....

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hahaha. PANDAI PUN KIRA!!

Intan Dynia said...

mau jgk kurus
ni badan semakin anik ni.
nti dpt diet brtau eh caranya.