Geng!

Monday, April 27

Seni Itu Seksi Rupanya, Ya??




Aku bosan juga dengan wajah blog aku
So aku tukar la layout nya.
Ada macam perempuan skit tak??
Sila abaikan gadis seksi dibawah layout ini.



Owh.
Ni nak promote blog member aku pulak.

RASHILA
(tekan link ini)
dan
blog ini jugak.
MARZIHAN

Kami-kami ni ranking beginner la dalam dunia blog.
Harap beri sokongan.
(sambil tunduk2 kepala)


Ohh.. berbalik kepada tajuk entri kita pada hari ini.
Baru aku tahu.
Seni itu seksi sebenarnya.
Tak percaya??



Sekarang percaya????


Aku sudah kurang sedih.
Menghabiskan masa dengan kawan-kawan.
Di detik2 akhir bersama.
Seronoknya.
Alamak! Sedih semula.
Poyo!!

25 komen:

Anonymous said...

huhuhu
reen...........
ko telah menggunakan gambar aku untk menunujukkan maksud seksi....hehehe
tapi yang sebenarnya aku di paksa ambil gambar begituuuu..
aku insan dianiaya...
aku malu....maluuu,,,heheh

sue.....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahahaha~


memang seksi itu~


yeay!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

sue sayang.
aku cuma tunaikan janji aku. lembu berpegang kepada tali, manusia berpegang kepada....?? lu pikrla semdiri...




Zara.
tenkiu sebab sokong dan mengerti maksud seksi

Anonymous said...

Ala ko reen...
ko pun ada ambik gambar kat ctu...
nape tak letak...
nape gambar aku...hehehe

sue

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hahaha. sebab ni blog aku.
so, blog aku, letak gambo ko la...sue.. hehehehe

momentinlife said...

haha bahya ko ni reen..
eh! layout blog anda nmpk sedap!
mcm mashmelow je.. =p

AkuAyie said...

seni itu seksi...
hoho!...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

momentlife.
hehehe. apa salahnya sekali sekala ber entri seksi.




akuayie.
hehehehehehehe. ya

aloy_paradoks said...

mmg seksi beb... gua komen blog lu sambil hisap Marlboro... seksi tak?

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

tak seksi!! hohohoho. komen blog smbil mkn megi baru seksi!!

aloy_paradoks said...

re;
agak bz gak la,, perlu memenuhi tuntutan hidup beb..

aloy_paradoks said...

tak berseri? huyoo.. gua bukan mak andam beb..heheheh

aloy_paradoks said...

takde can,, sbb gua keje ada seminggu je lgi.. levi's ladies byk la.... hahahaha.. amacam final.? habis dah?

amu mejie said...

salam kunjung..he~ owh sempena anda jugak berwajah baru anda dijemput untuk mengambil award yerk..g amik tau..he~

seksi dosa woo~~

Wana said...

Eh, bukan gambar aku ke yg sexy tue...??

awwww.... malu la denn cenggini...

Nampak paha putih gebu mantop mulus aii tawww.....

momentinlife said...

blog anda sedap! =p

Dato Paduka Masri said...

hahahahaha...

tak seksi sangat la... seni ni terbahagi kepada macam-macam. hahahahaha...

Dato Paduka Masri said...

seksi ke??

xla seksi mana....

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

aloyparadoks.
thanks for d comments. berser-seri jadiknya blog aku ni... hehehe walaupun kau bukan mak andam, tapi tak mengapa. masih boleh menyerikan majlis. hehehe. bak suar docker selai dua.




amumijie.
seksi dosa...?? ila seksi. ila seksi. hehehehe. marah dia.
thanks 4 d award.



wana.
kau sudah kembali!!!! bagus2. aku mmg sengaja letak potret seksi kau kat situ, supaya kau boleh kembali membelog.

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

momentlife.
betik kau pun sedap!! aku suka betik. hehehe



datopadukamasri.
seksi itu subjektif, beb. kau apa tau!

aloy_paradoks said...

saiz paling besar 29 je kak.... hahahahaha..

fairuzmokti said...

reen, adakah kau seksi..? haha...

eh, kau ni manjang nak bersedih je...nanti sabung PHD sama² gak kan...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

aloyparadoks.
hahahahaha. mmg tak merasa la.



fairuzmokti.
aku tak seksi. dorg tak confirm smbung la, bro. kau apa tau perasaan pompuan??

joegrimjow said...

waaa
da jadi agen da
huhu

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

joegrimjow.
agen??
agen apa??