Geng!

Tuesday, June 2

Pemenang Kuiz Adalah.....

Soalan kuiz:
Berapa pointer semester akhir aku?

Jawapan kuiz:
4.0

Itu adalah pointer semester akhir aku. Alhamdulillah. Dengan pointer itu, telah melayakkan aku mendapat First Class Degree walapun dengan pointer kumulatif sebanyak 3.78 aje. Syukur, Ya Allah.

Ingat lagi aku macamana aku membebel-bebel sebab marahkan soalan exam yang macam hampeh di entri

ini.
ini.

Terima kasih cikgu-cikgu di UTM!!!
Semalam sudah call mereka, tanda penghargaan. Hehehe


Pemenang kepada kuiz ala kadar aku semalam adalah
JARD THE GREAT!!!!

Walaupun aku tau kau hanya menembak-nembak je, Jard.
Tembakan anda adalah tepat.
Tahniah! Huhuhu.
Tuah pek sim Maxis baru la katakan. Hehehe.
Sila berikan no telefon Maxis terbaru anda. Jangan lari.
(Semalam Wafa dah bagi, aku dah salin, tapi hilang)



To: Wafa @ MOMENTLIFE. (2 kali aku link ni, Wafa!)

WAFA!!!!

I AM SORRY

Aku mintak maaf dan ampun sebab aku attack kau semalam. Aku cakap kau yang bagi jawapan kepada Jard. Ye la... puncanya, aku YM kau bagitau pointer aku, alih-alih Jard bagi jawapan betul, makanya kau je la yang patut dituduh, takkan nak tuduh Abg Chomel pulak. Mana boleh-mana boleh... Hahahaha. Sorry ye, Wafa.


*Siap aku link Abang Chomel punya blog. Hahahaha. Marah la, tak takut...



21 komen:

momentinlife said...

..........

aku merajuk ni..

sila pujuk aku dgn lebih IKHLAS...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

First!!

hahaha. gila

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

alamak! aku fikirkan aku first, wafa first ye...

wafa....aku mintak ampun wafa. jgn ar majuk yeee.... nnt aku banje betik atuk aku, nak?

momentinlife said...

akaka
padan muka ko.. malu siot bajet 1st! wakaka

* aku xmkn betik la.. =p

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

tak makan betik??? ke sbb dh muak? hohoho. ok2 aku banje cheezy wedges. nak?

alang said...

4.0? Klu cakp tak tinggi tak rendah. Klau dah 4.0 tak tinggi eh? main tipu neh. hehe. :P . Nway congrat ya dah abis.

fararusdi said...

kakak!!! hebatnya :O
congrats congrats!!
jum datang shah alam fara belanja makan! :))

momentinlife said...

weh! aku memain je weh..
sila kecikkan kembali font itu..
publisity murahan eh! huhu

Framestone said...

tahniah la ek... bro degree xhabis2 lg nie huhu

out of topic--> tp kne ingat jugak syaitan pun berilmu n mengamalkan nasihat nenek moyang dorg...

Elsa Soraya Othman said...

congratsssssss!! four flat tuh ;) final sem yang menggembirakan kan. tahniah sekali lagi kak!

Jard The Great said...

wow............... 4 flat tuuu... siot laa....

hahaha.. congratz anyway!!!

ku dh email details..

aloy_paradoks said...

jadi gua salah la ni,,, huh!

Wana said...

laa.... dalam ati aku memang cakap ko dapat 4 tapi ntah camno jari ni type 3 plak...


Kire sesipi topup pun aku ble dapatkan.

John Iverson said...

Aik? x tau plak ada kuiz... huhuhu... Pointer kamu sangat hebat... WELL DONE!!!!! sy sangat kagum...

amu mejie said...

x aci ar reen...ckp x tggi x rendah..tu atoklah tingginya...teka ritu 3.60 ..kalo bundar terdekat dekat2 4.0 la...nak jugak..2 hengget pon xleh ker?nge~

nuyuljana said...

huhu.

pandai rupenye.

=P

fairuz said...

ek eleh...4 leper je pun...haha..itu pun nak kecoh..hahaha

connie said...

congrates!

fndrocka said...

wah pointer gempak!congrats!
mcm nak promosi kehebatan diri pun ade gak kuiz ni..smbil menyelam minum air bak kata orh ehk..huuuu

Jard The Great said...

x hapdet blog dah??? ehehe

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.