Geng!

Wednesday, January 13

Blog Ini Sudah Setahun.

Sudah setahun blog ini.



Mula-mula rasa macam nak buat peraduan sempena kelahiran blog ni.

Pikir-punya-pikir, tak jadi.
Assignment banyak tak siap.


Aku bangga, bagi seorang buta IT (dulu) aku rasa aku boleh berbangga punya satu blog yang begini. Tak hebat, tak bagus takpe. Untuk kepuasan diri juga.

4 komen:

Anonymous said...

tahniah Reen..Aku je ms belum mendaftar sebagai Blogger...Bilakah???
---R_zila---

fairuz said...

kalau kau ada anak, dah setahun gak la..rasanya..

Jard The Great said...

tahun dpn ade anak plak setahun.. hik hik hik

adibah said...

tahniah reen... betul kata Jard, tahun depan.. bleh kira umur anak pulak.. hehehe..

tulis banyak2 lagi okay.. :-)


rindu la kat reen.. lama tak sembang kan?