Geng!

Monday, August 8

Mengidam Bukan-bukan

Harini hari ke-8 puasa, dan Alhamdulillah aku still standing strong. Teruk weiiiii keadaan aku sekarang ni. Makan muntah makan muntah, demam selsema pening kepala -- jadi benci pada diri sendiri sebab selama ni claim diri sebagai gangster tapi lembik sebenarnya.

Harap-harap dapat puasa penuh kali ni.

Tapi masalahnya sekarang ni, aku pulak TERINGIN nak makan NASI KENDURI ORANG KAWIN untuk berbuka.

Wuuuuu!~

9 komen:

alien said...

peh... peh~
mana nak cari ui

Shukri Mohd Ali said...

kak hazerin, parah jugak tahap mengidam akak tu...

jedi said...

parah....sape wat kenduri peposa nie....hahah

kenduri moreh ade la

Ateeka Amer said...

aku ada nasi tu. tapi puasa 3 tahun lagi la. ok?

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

alien : huaaaaaargh. tau xpe! sape plak brani kawin bulan puase ni ye dok!

shuk : wiuuuu wiuuuu!~ bukan akak, baby akak yg nk mkn heheh

jedi : moreh mane org hidang gulai kawah? tolg survey skit!

ateeka : meleleh laaaaa air liur baby aku~

zonaku said...

kena makan time bulan posa ni jugak ker?????



blh postpon x? raya krang ramai la y kawin...

Pekerja Kontrak said...

bunyi macam lain je mengidam2 ni... dah ade isi ke???? hehehehehe

moment said...

ok ok! aku kawen minggu depan...
khas tuk ko.. hakhak

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

zonaku : boleeeeeeeeeh. due date smpai raye la kot. xtau la kot raya nnt nk mkn bubur lmbuk plak ke

masri : :)

wafa' : terharu ok!